Ditt konto. - Vanligen förekommande frågor

Touch ID ger dig möjlighet att logga in i bet365-appen snabbt och säkert med ditt fingeravtryck. Denna funktion finns tillgänglig på kompatibla Apple iOS-enheter.

För att kunna använda Touch ID, måste funktionen vara aktiverad i inställningar på din enhet. Detta kan göras genom att välja Inställningar, Touch ID och lösenkod och följa instruktionerna på skärmen för att skanna och spara ditt fingeravtryck.

Logga därefter in i bet365-appen som vanligt och du kommer att få ett popup-meddelande med alternativet att logga in snabbare med Touch ID. Tryck på Använd Touch ID i popup-meddelandet för att aktivera funktionen för framtida inloggningar.

När Touch ID är aktiverat öppnar du appen, trycker på hemknappen och i de fall ditt fingeravtryck överensstämmer kommer du att loggas in på ditt konto.

Vill du inte längre använda Touch ID för att logga in kan du stänga av funktionen via rullgardinsmenyn Tjänster uppe i det högra hörnet av bet365-appen.

Av säkerhetsskäl kommer kontosessioner hos bet365 automatiskt att avslutas efter en förbestämd period utan aktivitet. I enlighet med spanska regelverk är grundinställningen för konton att automatisk utloggning sker efter 20 minuter utan aktivitet. Denna period kan inte ändras.

För att få en erinran om ditt användarnamn eller för att återställa ett glömt lösenord, använd vår funktion Glömt ditt lösenord?.

Om du inte kan komma ihåg ditt fyrsiffriga säkerhetsnummer, vänligen kontakta oss för ytterligare hjälp.

Vi ber dig hålla i åtanke att lösenordet skiljer mellan små och stora bokstäver, samt att ditt konto låses efter att tre inloggningsförsök i rad har misslyckats.

Om du har låst ditt konto av misstag kan du använda funktionen Glömt ditt lösenord för att få åtkomst.

Får du felmeddelandet ACTSTA när du försöker logga in, ber vi dig kontakta oss. Vi ber dig vara beredd på att ange dina kontouppgifter samt dina personliga uppgifter vid tillfället. Det här inkluderar ditt fyrsiffriga säkerhetsnummer

Var god och kontakta oss för att få hjälp med att återställa din fyrsiffriga säkerhetskod.

Då du kontaktar oss kommer vi att be dig bekräfta några kontospecifika- och personliga uppgifter för att kunna verifiera din identitet och återställa kontots säkerhetskod.

Du kommer att behöva bekräfta följande uppgifter:

– Ditt användarnamn
– Ditt fullständiga namn
– Ditt födelsedatum
– Den första raden i din adress samt ditt postnummer
- Den e-postadress eller telefonnummer som finns registrerat på ditt konto
– Datum och belopp för din senaste insättning eller ditt senaste uttag på spelkontot, eller de fyra sista siffrorna i den betalningsmetod du har registrerat på ditt konto (t.ex. kreditkortsnummer).
– Ett nytt fyrsiffrigt säkerhetsnummer som du vill registrera till ditt konto.

Efter att du har registrerat dig hos bet365 kommer följande insättningsgränser automatiskt att gälla för ditt konto, vilka begränsar hur mycket pengar du kan sätta in under en given tidsperiod:

- €600 dagligen
- €1.500 veckoligen
- €3.000 månatligen

Behöver du mer information om hur du ändrar dina gränser ber vi dig se över sidan Ansvarsfullt spelande.

bet365 tar alla klagomål och invändningar på största allvar och vi är hängivna åt att samtliga vi mottar hanteras rättvist, öppet och inom god tid. Du kan se över vår procedur för hantering av klagomål här.

För att uppfylla våra juridiska skyldigheter samt garantera säkerheten på konton är det viktigt att vi identifierar våra kunder. För att kunna göra detta kan vi be om identifikation från våra kunder.

Detta kallar vi för vår identifieringsprocess (Know Your Customer, KYC). Gå till den relevanta sidan Identifieringsprocess (KYC) där du finner information om våra krav beträffande identifieringsprocessen samt instruktioner för en smidigare verifieringsprocess.

Verifieringen måste fullbordas innan uttag kan göras.

När du är inloggad, besök avdelningen Mitt konto och följ instruktionerna på sidan Lösenord.

Du kan se kontotransaktioner inklusive spelhistorik, insättningar och uttag då du är inloggad på ditt konto.

Du kan välja den typ av historik du önskar se under en specifik tidsperiod. För att se ytterligare speluppgifter, välj Speldetaljer.

Din unika postverifikationskod (Postal Verification Code, PVC) är en kod som skickas via post till den bostadsadress som har registrerats på ditt konto hos bet365.

Genom att ange din unika postverifikationskod fullbordar du ett viktigt steg i processen att verifiera ditt konto. För att göra detta be vi dig gå till sidan Identifieringsprocess och följa instruktionerna på skärmen.

Dina personliga uppgifter kan ändras i sektionen Mitt konto. Vissa uppgifter, så som kortinnehavarens namn och namnet du använde för att registrera dig, kan inte ändras av säkerhetsskäl. Du bör kontakta oss omedelbart om dessa uppgifter behöver ändras.

Vårt enkla one-wallet-system innebär att du kan använda samma inloggningsuppgifter och betalningsmetod(er) för att spela i samtliga våra produkter. Har du redan ett konto väljer du helt enkelt produkten du önskar högst upp på vår webbplats och loggar in. Har du ännu inte skapat något konto kan du klicka på Bli medlem för att registrera dina uppgifter.

Ditt konto hos bet365 måste stå i ditt eget namn, all aktivitet på ditt konto måste ske av dig och du måste ta fullt ansvar för detta. Konton får aldrig skapas i någon annans namn och vi försäkrar att vi är i kontakt med kontoinnehavaren innan vi diskuterar ett specifikt konto.

Hos bet365 är informationssäkerhet av största betydelse och vi använder flera system för att skydda din information.

Säkra sidor
Vår webbplats använder 256-bit Thawte SSL (Secure Sockets Layer) för att kryptera data till och från webbplatsen, inklusive personliga uppgifter och betal-/kreditkortsinformation vilken har blivit försedd till oss. Kryptering är en process där informationen ändras till ett oläsligt format för alla som försöker få tag på den.

Vi använder kryptering på samtliga våra sidor och detta kan verifieras genom att se låssymbolen i adressfältet högst upp på sidan. Symbolen indikerar att SSL används och att all information som skickas till och från webbplatsen är krypterad.

Brandväggar
bet365 har flertalet brandväggar igång, vilket skapar åtskilliga försvarslager som fungerar för att förhindra obehörig åtkomst till våra servrar.

Extra säkerhet
bet365 driver ett så kallat Information Security Management System (ISMS) för att beskydda konfidentialiteten, integriteten och tillgängligheten av information.. bet365:s ISMS har certifierats i enlighet med ISO/IEC 27001:2013, en internationellt erkänd standard för informationssäkerhet.

Extra steg
För mer information angående vilka steg du kan ta för att värna om din säkerhet online, besök www.getsafeonline.org.

Då och då kan vi behöva skicka viktig information till dig. Av den orsaken rekommenderar vi att du lägger till bet365 i listan över säkra kontakter.

Dessa är de e-postadresser som vi skickar från:

support-swe@customerservice365.com
support-swe@365customerservice.com
support-swe@customerservices365.com

Vi kan även skicka e-postmeddelanden till dig med information angående erbjudanden och kampanjer. Föredrar du att inte få kampanjmeddelanden kan du följa uppsägningslänken i valfritt kampanjmeddelande.

På följande sätt kan du lägga till ovanstående e-postadresser till listan över säkra kontakter hos några av de mest populära e-postleverantörerna.

Outlook – inkluderar Hotmail och Windows Live.

1.     Logga in på ditt e-postkonto via en webbläsare.

2.     Klicka på Alternativ i inställningsmenyn följt av Betrodda och blockerade avsändare.

3.     Klicka på Betrodda avsändare.

4.     Ange våra e-postadresser i rutan, så som de anges här ovanför, en åt gången och klicka på Lägg till i listan varje gång.

Gmail

1.     Logga in på ditt e-postkonto

2.     Klicka på Kontakter

3.     Klicka på Ny kontakt.

4.     Ange våra e-postadresser i rutan, så som de anges här ovanför, en åt gången och klicka på Lägg till varje gång.

Yahoo!

1.     Logga in på ditt e-postkonto

2.     Klicka på Kontakter, följt av Ny kontakt i menyn till vänster.

3.     Lägg till en av ovanstående e-postadresser i fältet E-post och klicka därefter på Spara.

4.     Upprepa steg 2 och 3 för de återstående två adresserna.

Samtliga anställda inom vår kundtjänst får träning angående ärenden som rör spelproblem. De finns alltid tillhands för att lyssna och ge råd om våra alternativ som finns tillgängliga för att hjälpa dig att hantera din spelaktivitet.

Om du vill ha mer information, eller om du är orolig att spelandet kan ha tagit över ditt (eller någon annans) liv, ber vi dig besöka sidan Ansvarsfullt spelande för ytterligare information samt kontaktuppgifter till oberoende organisationer som erbjuder gratis och konfidentiell rådgivning.